På Høgvoll slipper du nettleien, nå endres nettleien din fullstendig om du bor i en tradisjonell bolig!

Fra nyttår endres denne løsningen ganske dramatisk. Fastleddet byttes ut med en effektavgift (kapasitetsledd), som regnes ut basert på den timen i løpet av en måned du bruker mest strøm. Siste dagene har det vært flere oppslag i ulike medier om endringen som kommer fra årsskifte.

Strømmarkedet har på kort tid endret seg, og endringen som nå kommer til mer effektbasert prising når det gjelder strømnettet gjør det  enda mer lønnsomt å bo og eie leilighet på Høgvoll. Det er nå man ser forskjellen i strategien på en miljøvennlig bygg som Høgvoll kontra et mer tradisjonelt bygg. 

Høgvoll er bygget for fremtiden, hvor de som bor på Høgvoll ikke trenger å betale nettleie på 40-60% av leilighetens energiforbruk. Høgvoll produserer 40-60% av all energien bygget trenger, det betyr at en slipper å betale nettleie på en stor andel av forbruket. Du slipper også å bekymre deg for strømpriser. Som leilighetseier her, så er du nesten din egen energisjef.

Høgvoll har gjort store investeringer i en topp moderne energisentral, som henter fornybar energi i fjellet under bygget, som på en kostnadseffektivt og driftssikker måte gir store fordeler til de som eier og bor i bygget.

Her kan du lese mer om Høgvoll sine kvaliteter.

Flere blogginnlegg