Boligeiere her får Telemarks billigste strøm!

Samfunnet ble på kort tid smertelig oppmerksom på strømforbruk og strømforsyning.
Med sjokkerende priser, og tøffe tider i mange hjem har vinteren blitt kaldere enn normalt.
Økende og usikre variabler i både nettleie og strømforbruk, gjør Høgvoll sin investering i bergvarmepumper spesielt attraktivt. Eiendomsmegler Are Olsen opplever daglig mer oppmerksomhet og økende interesse innen strøm blant både unge og eldre boligtittere.

«Siste tidens ekstremt høye strømpriser og tilhørende høye strømregninger er noe alle snakker om og har fått med seg. Nesten alle spør nå hva strømforbruket er på boliger de ser på og om det er gjort energibesparende tiltak som varmepumpe, etterisolering osv.

Om en er førstegangskjøper eller pensjonist, og har en fast inntekt, så er det ikke særlig ok når strømregningen blir over 10.000 pr mnd. Ut ifra signaler fra regjering må vi belage oss på at strømprisene forblir relativt høye fremover. 


På Høgvoll er leilighetseierne heldige nok til å bli medeiere i energisentralen. Dette betyr i praksis at mye av energibehovet for oppvarming av leilighet og oppvarming av varmt vann, skjer i egen energisentral i u.etg ved bruk av bergvarmepumper i grunn.

Dette er en veldig god løsning, da dette er en miljøvennlig og moderne energi samt at en i tillegg slipper nettleie på energi som allerede er i bygget. Ifølge utbygger vil energisentralen produsere 40-60% av energien bygget trenger. » 
Uttaler Are Olsen, eiendomsmegler1 Midt-Telemark.


– Sonja

Flere blogginnlegg