Da starter salget

Ønsker du å kjøpe leilighet så kontakter du megler.
Prospekt kan du hente hos en av våre samarbeidspartnere som vist under, eller vi kan sende det til deg i posten. Du kan også laste deg ned prospekt fra denne linken.

Prosjektet er i rute og arbeidet har startet opp på tomten. Dessverre er det slik at grunnet dagens korona-situasjon, er det trolig en stund til vi kan ha mange  personer samlet. Dette gjør at vi velger å lansere prosjektet uten noe salgsmøte. Ønsker du å snakke med fagpersoner som kjenner det byggtekniske godt, så gi beskjed til megler eller ring byggingeniør Ole Christian Aa Bakås på tlf 47376800. 

Klikk for salgsoppgave

Visjonen i prosjektet har vært å bygge for fremtiden. Høgvoll blir Midt-Telemarks første signalbygg og vil være et foregangsbygg for regionen, hvor vi nå er stolt av å kunne tilby 20 moderne kostnadseffektive leiligheter med en sentral beliggenhet.

Are Olsen
Eiendomsmegler / Fagansvarlig Eiendomsmegler 1 Midt-Telemark
At Høgvoll vil være bra stede og bo er jeg helt sikker på. Dette er en unik mulighet til å skaffe seg en leilighet som er bygd for å møte fremtiden. Her vil du bli medeier i byggets energi-sentral, som er både effektivt og miljøvennlig. I tillegg oppføres bygget i massiv tre, som av mange nå ansees som ett av de mest fremtidsrettede byggematerialet. Både med tanke på komfort, miljø og bærekraft. I tillegg er prosjektet svært kostnadseffektivt når det gjelder drift og felleskostnader. 

Prospekt kan du hente hos en av våre samarbeidspartnere

Flere blogginnlegg