Feiringen av Høgvoll-kvartalet!

Vi ønsker å takke for oppmøte rundt markeringen av Høgvoll-kvartalet. 

 

Takk til Ordfører Siri Blichfeldt Dyrland som stilte opp for å foreta offisiell åpning med et bredt smil og iver. Vi føler oss svært heldige at hun tok seg tid til å kaste glans og lære mer om kvartalet. 
 
En takk til Ingemar Bråten som holdt en glimrende tale om Bøs sentrumssatsing og de urbane kvalitetene til bygda. Han trives selv som beboer i Høgvoll og er full av rosende ord om fasilitetene til kvartalet. 
 
En gratulasjon og takk til Åste Ulvenes, butikksjef for Coop Extra, som åpnet dørene den 24. november og var med på feiringen med konkurranser og god stemning. Vi ønsker også å takke Rast Kaffebar som stilte med tilbud og konkurranse. Det var utrolig hyggelig. 

Høyrepolitiker Ingemar Bråten og Ordfører Siri Blichfeldt Dyrland.

Åste Ulvenes, butikksjef for Coop Extra Bø.

Vi synes selv det var veldig moro å ha omvisning av leilighetene, takterrasser og parkeringsanlegg i Høgvoll-lokalet og tilbakemeldingene var utrolig positive. 
 
Disse leilighetene har veldig mye å by på. De er moderne, bygget i massivt tre og har en nydelig utsikt over Bø. Kanskje det mest innbydende er de lave strømprisene, for på Høgvoll
er det investert i bergvarme.
 
Mye tyder på at strømkostnadene for beboere blir kraftig redusert
med så mye som 75%. 
 
Sameie har også ekstremt lave kostnader og dette er ikke fellesgjeld, men gjelder heller felleskostnader. For eksempel børstning og vasking av gang og trapper.
 
I tillegg er det kort gangavstand til det meste. Dagligvare, kafé, togstasjon, lekeplass, osv. Man kan lett argumentere for at mer sentralt i Bø kommer man ikke, og det er jo fantastisk å ha alt man trenger så nært sitt eget hjem. 
Leilighetene i Høgvoll ligger innenfor flere prisklasser, og man kan nesten argumentere for at de kostnadene man sparer i strøm og varme gjør at mye blir nedbetalt i de daglige utgiftene man har!
Kontakt oss gjerne om du er interessert i en privat omvisning når som helst, eller om du har noen spørsmål. Vi kjenner prosjektet godt og ønsker å være til hjelp. 

Ole Christian Bakås 
473 76 800
ole.christian.bakas@ftsa.no

Are Olsen 
478 35 686
ao@em1telemark.no 

Hans Olav Bakås 
908 92 854
hans.olav.bakas@bakas.no

Stina Kristin Robberstad-Danielsen 
907 37 191
stina.robberstad@ftsa.no 

Stina Kristin Robberstad-Danielsen 
Kreativ leder/Digital markedsfører 
Høgvoll AS 

Flere blogginnlegg