KJØPER DU LEILIGHET FÅR DU GRATIS STRØM & OPPVARMING I 5 ÅR!

Høgvoll er opptatt av at du skal kunne skape ditt drømmehjem, og derfor ønsker vi å tilby nye kjøpere av leiligheter en avtale som gir gratis  strøm og oppvarming i 5 år!*
Vi har leiligheter i flere prisklasser som er innflytningsklare! På Høgvoll kan du bo praktisk og lettstelt i en moderne og tidsriktig leilighet med meget sentral beliggenhet i Bø sentrum. Lyse og moderne leiligheter med ulike typer kjøkkenløsninger og utforminger av rom. Her finner du noe for enhver smak!

Leiligheten er gjennomgående og har store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys og gir fint utsyn til områdene rundt. Den har en fin helhet med gulver med 1-stavs eikeparkett, massivt tre og slette flater på vegger og i himling. Flislagt baderom. Egen parkeringsplass i garasjekjeller med heis og trapp opp til etasjene. Egen vestvendt balkong ut fra stue/kjøkken, samt en stor takterrasse med fine utesoner som er fellesareal.

Gangavstand til servicetilbud, butikker, kafeer, restauranter, skoler, universitetet, gode tog- og bussforbindelser og flotte kulturtilbud.
 
I tillegg til egen solrik terrasse har Høgvoll stor, felles takterasse for beboere. Dette er et luftig, vakkert område med hage hvor man finner jordbær, blåbær, blomster og unike muligheter for rekreasjon. Man slipper klipping av plen, men har mange goder som kommer med å eie hage.
 
Bø har også et flust av fine tur- og aktivitetstilbud både sommer og vinter!

Kontakt oss når som helst for å få visning av leiligheter!

Ole Christian Bakås: +47 473 76 800
Are Olsen: +47 478 35 686
Hans Olav Bakås: +47 908 92 853
Stina Robberstad: +47 907 37 191

*Tilsvarer normalt forbruk, som beskrives og avtales konkret før avtaleinngåelse. Tilbudet er tidsbegrenset og kan endres uten forvarsel før inngått avtale.

Flere blogginnlegg